Strani

5.1.12

Strokovni posvet Društva šolskih knjižničarjev

Na Facebooku in po "mejlinglistah" je zakrožilo vabilo šolskih knjižničarjev, ki v kratkem pripravljajo strokovni posvet o uporabi sodobne tehnologije v šolskih knjižnicah. Takole pravijo:

Vabimo vas na strokovni posvet Društva šolskih knjižničarjev Slovenije Uporaba informacijsko-komunikacijskih tehnologij v šolskih knjižnicah, ki bo v soboto, 4. februarja 2012, od 9.00 dalje v prostorih Srednje šole za oblikovanje Maribor (Park mladih 8, 2000 Maribor).

Vsebina posveta:

  • Na posvetu bomo spregovorili o elektronskih knjigah , spletnih straneh, spletnih učilnicah, i-tablah in praksi pri uporabi IKT pri pouku. Predstavljeni bodo primeri dobre prakse uporabe IKT v šolskih knjižnicah, varnosti na svetovnem spletu, storitvah Arnesa, brezplačnih programih in e-gradivih, s katerimi lahko obogatimo pouk (Prezi, izdelava spletnega časopisa,...).
  • Posvet bo potekal v obliki predavanj in delavnic. Delavnice se bodo odvijale vzporedno v več računalniških učilnicah.
  • Na posvet je poleg kolegov in kolegic iz šolskih knjižničarjev povabljenih tudi nekaj zunanjih predavateljev, zato vas še posebej lepo vabimo, da se posveta udeležite, saj bodo nekatera predavanja izvedena samo enkrat.
Natančen program posveta bo objavljen 10. januarja 2012 na spletni strani www.dsks.si, na isti strani pa najdete tudi prijavnico in podrobnosti o prijavah, ki jih sprejemamo do vključno 20. januarja 2012.
Informacije na e-naslovu natasa.tusek@guest.arnes.si ali info@dsks.si

Lepo vas pozdravljava in vabiva, da se posveta udeležite.

Maja Miklič,
koordinatorica posveta
Nataša Kuštrin Tušek,
predsednica društva

Ni komentarjev:

Objavite komentar