Strani

9.8.11

Novice EBLIDA

Izšla je nova številka novic EBLIDA (European Bureau of Library, Information and Documentation Associations) številka 07-08 (julij-avgust, 2011), ki so dostopne na: http://www.eblida.org/uploads/eblida/1/Newsletter_07_08_July-August2011.pdf

Vsebina številke 07-08:
  • Uvodnik predsednika
  • EBLIDA razpisi za delo
  • Novice: EU
  • Novice: EBLIDA in Evropa
  • EBLIDA dejavnosti
  • EBLIDA kdo je kdo - to je novost. Prosimo člane, da pošljejo enostransko predstavitev (največ 500 besed) njihove skupine, položaja njihove države v Evropi, njihovo strategijo. Slike in zemljevidi so zelo zaželjeni. 
  • Dogodki in datum
Drugi prispevki za EBLIDA novice so zaželjeni!

Razpis za delo na sedežu EBLIDA
 Iščemo ambicioznega mlajšega knjižničarja, ki ima malo izkušenj v knjižnicah ali knjižničnih organizacijah, obvlada komunikacijska orodja in se zanima za vstop v evropski knjižnični svet ter za povečanje števila strokovnih kontaktov.

Delo je raznoliko in zahtevno in tako direktor z veseljem vzpodbuja dobre kandidate z različnimi izhodišči ali znanji, da skupaj razpravljajo o možnostih sodelovanja.

EBLIDA želi zaposliti novega pomočnika najkasneje do oktobra 2011. Rok za oddajo prijav je 9. 9. Služba je na voljo v Haagu, Nizozemska. Podrobnosti o delovnem mestu in načinu prijave so na voljo na:
http://www.eblida.org/index.php?page=vacancies

Hvaležni bi bili, če lahko čimbolj razširite novice o tem delovnem mestu, da bi dosegli največ ljudi. Prosimo vas, da motivirate možne mlajše kandidate in jih vzpodbudite, da se prijavijo na to razburljivo priložnost.

1 komentar:

  1. 28 ur na teden za 1600€ + dodatki..podpišem :). No ja..edino znanje nizozemščine je bolj osnovno (blizu nič hehe).

    OdgovoriIzbriši