Strani

10.10.11

Strokovno posvetovanje ZBDS 2011


Še dober teden nas loči od letošnjega strokovnega posvetovanja Zveze bibliotekarskih društev Slovenije, ki bo od 20. do 22. oktobra v Mariboru. Ob pestrem in zanimivem strokovnem programu so organizatorji pripravili tudi bogat nabor spremljevalnih aktivnosti.

Vsem, ki boste na posvetovanju ZBDS letos prvič, je namenjeno posebno srečanje, ki bo v četrtek, 20.10 2011, ob 18. uri na knjižničarski plaži.

Prav poseben dogodek je tudi srečanje s predsednico IFLA, dr. Ingrid Parent (katere predniki so naše gore list).

V četrtek zvečer bo slavnostna podelitev stanovskih nagrad najzaslužnejšim bibliotekarkam in bibliotekarjem.

Priložnost bo tudi sodelovati na odprtih sejah izvršnih odborov posameznih sekcij. Za vas se bodo v Mariboru sestali visokošolki, mladinski, splošni in potujoči knjižničarji.

Za vse tiste, ki se zjutraj težje prebujamo, so predvidene posebne jutranje kave, ki nas bodo v družbi članov upravnega in strokovnega odbora ZBDS prebudile in razveselile.

Vaša vprašanja bodo izziv za prostovoljce, zato se obrnite nanje, če vas bo kaj zanimalo. Prepoznali jih boste takoj, saj bodo v zelenih majicah (žal so skoraj v barvah Olimpije, vijolične majice so pošle :-)

Volilna skupščina ZBDS bo v četrtek popoldne.

Organizatorji opozarjajo, naj ne pozabimo, da je potrebno v potovalko zložiti nekaj vijoličnega, nekaj svečanega, nekaj mladostnega (naš nasvet: kavbojke so zakon!) in nekaj prepoznavnega (ne pozabite na poslovne vizitke).

Program, prijavnico in informacije o nočitvah najdete na naslovu http://www.zbds-zveza.si/posvetovanje-2011.asp

Najbolj sveže novice so objavljene tudi na

Upam, da se srečamo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar