Strani

1.4.10

DBL - odločanje o sprejemu novih pravil društva

Pred dvema tednoma smo že pisali o občnem zboru Društva bibliotekarjev Ljubljana, kjer je bilo sklenjeno, da bo potekal sprejem novih pravil DBL korespondenčno. Glasovanje se je pred nekaj dnevi začelo in predsednica DBL mag. Maja Božič je včeraj člane ponovno pozvala:

»Vse se začne z odločitvijo, da naredimo prvi korak. Tako se sprememba lahko začne. Brez dejanja se nič ne spremeni.« (Daisaku Ikeda)

Čas za spremembe je tudi v DBL. Zato vas še enkrat vljudno vabimo, da nam z vašim glasom pomagate uskladiti društvena pravila z zakonodajo, ki je v veljavi že od l. 2006. Prav zato je pomembno, da dobimo več kot polovico glasov od 412-ih članov društva. Vaš glas je zelo pomemben za nadaljnje delovanje društva.

Prosimo vas, da izpolnite priloženo glasovnico in jo do vključno petka, 2. aprila 2010:
  • pošljete na društveni naslov: Društvo bibliotekarjev Ljubljana, Trg republike 3, 1000 Ljubljana (velja poštni žig) ali
  • skenirano pošljete po elektronski pošti tajnici društva na e-naslov: veronika.potocnik@nuk.uni-lj.si (velja datum odpošiljanja).
Tistim, ki ste nam glasovnice že poslali, se iskreno zahvaljujemo. HVALA!

Z lepimi pozdravi,
Maja Božič

Tudi mi vas pozivamo, da člani DBL udejanimo svojo člansko pravico in dolžnost odločanja o tem pomembnem društvenem dokumentu!

1 komentar:

  1. To ni prvoaprilska šala! Gre za nadaljni obstoj in delovanje društva. Jaz sem glasoval ZA!

    OdgovoriIzbriši