Strani

27.3.08

Uspeh bibliobloga!

Pred točno enim mesecem smo začeli bolj podrobno spremljati statistiko obiskovalcev. Rezultati so izjemni in zelo nas veseli visok obisk. Blog je obiskalo kar 145 različnih obiskovalcev.

336 obiskov
786 ogledov strani
00:03:54 povprečni čas ogledovanja strani
2.34 ogledanih strani na obisk
Najbolj pa smo veseli, da so obiskovalci prihajali iz celotne Slovenije.

Upamo, da bodo obiskovalci še naprej z veseljem prihajali na blog in komentirali aktualne dogodke v slovenskem knjižničarstvu. Ta blog je postal največji prostovoljni in brezplačni medij, kjer se zbira in komentira aktualne novice in dogodke, ki se tičejo vseh slovenskih knjižničarjev. Pravtako pa so zaželjeni osebni pogledi ter komentarji. Iščemo tudi nove avtorje prispevkov.

S svojim delovanjem bomo avtorji še naprej uresničevali naslednje cilje:
  • objavljanje strokovnih mnenj, interesov in komentarjev vseh, ki so zainteresirani za razvoj knjižnic in knjižničarstva,
  • informiranje knjižničarjev in javnosti o zadevah skupnega interesa,
  • poudarjati pomen najviše možne stopnje profesionalizma, strokovnih standardov in normativov, etičnega kodeksa slovenskih knjižničarjev ter manifesta o razvoju slovenskih knjižnic in knjižničarstva, v stroki in družbi,
  • raziskovati položaj in razvoj vseh tipov knjižnic in drugih informacijskih centrov,
  • vzpodbujati razpravo o razvojnih problematikah knjižničarstva,
  • podpirati svoboden pretok informacij ter prost in enakopraven dostop do informacij,
  • ustvarjati pozitivno vzdušje.

Naša vizija pa je, da želimo oblikovati najbolj obiskano spletno mesto, kjer se bodo zbirala strokovna mnenja ter komentarji vseh, ki so zainteresirani za razvoj knjižničarstva v Sloveniji in svetu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar