Strani

2.11.14

Strokovna konferenca Pogledi na prihodnost knjižnic


Letošnja jesen je natrpana s knjižničarskimi dogodki, ki se vrstijo en za drugim - septembra je bilo posvetovanje sekcij ZBDS v Laškem, oktobra smo komajda zaključili posvet visokošolskih knjižnic v Ljubljani in že se nam obeta nov posvet novembra v času knjižnih sejmov. Mladinska knjiga Trgovina oz. njena največja knjigarna, knjigarna Konzorcij, tudi letos organizira prodajno razstavo tujih knjig Frankfurt po Frankfurtu. V okviru razstave bo letos prvič tudi knjižničarjem namenjena strokovna konferenca Pogledi na prihodnost knjižnic
. Na srečanju bomo pogledali v prihodnost knjig, knjižnic in naših partnerjev knjigarjev. Kot na knjižnem sejmu v Frankfurtu bo tudi pri nas dežela v gosteh Finska, zato bo na razstavi izbor knjig v finskem jeziku, naša strokovna gostja pa bo gospa Tuula Haavisto, direktorica Mestne knjižnice Helsinki, ki jo slovenski knjižničarji že poznamo, saj smo se z njo ob različnih priložnostih že večkrat srečali.
Pridružite se nam na strokovni konferenci, ki bo v četrtek, 13. novembra 2014, od 9.30 do 15.00 v konferenčni dvorani skupine Mladinska knjiga, Modra hiša, Slovenska 29 v Ljubljani.


Prijavljenih je že več kot sto obiskovalcev, zato prostih mest ni več in prijava žal ni več mogoča.




1 komentar: