Strani

12.5.08

NUK II - druga stran

Absolvent fakultete za arhitekturo me je na podlagi prispevka o izgradnji NUK II pozval, da bi skupaj kritično pregledali aktualne načrte.
Skupino študentov arhitekture je zmotila nameravana izgradnja objekta NUK II. Skrbi jih (podobno kot mene), da bo objekt zgrajen po že zelo starih načrtih. Svet se danes zelo hitro spreminja, tako da bi to znal biti zelo resen problem. Po navedbah vpletenih naj bi sicer projekt v tem zelo dolgem času od nastanka načrtov do danes sproti prilagajali, ampak so tudi študenti arhitekture do vsega skupaj malo skeptični. V zadnjih dneh jim je uspelo priti do načrtov in jih bo del skupine preučil.

Zelo bi pa radi, da bi jih pogledal tudi kdo, ki je prav iz bibliotekarske stroke in ki po možnosti goji nek kritičen odnos do te stroke.

Sestanek bo v torek 13. maja ob 19:00 na Fakulteti za arhitekturo. Prisotna bo skupina študentov fakultete za arhitekturo, ter verjetno še nekaj študentov drugih strok. Najbolje bi bilo, če bi se sestanka udeležil še kakšen bibliotekar. Če seboj pripeljete še koga, bo še boljše, ker več glav več ve.

Če bi vas zanimalo me prosim čimprej kontaktirajte.

Ni komentarjev:

Objavite komentar